Фото: Еве како ќе изгледа новиот шопинг центар во Ѓорче Петров

Loading...

За две години, Ѓорче Петров ќе добие современ центар и деловен и шопинг изработен по теркот на светски центри.
Емпорио бизнис центар е резу

loading...
Loading...