Фото: Еве како Македонецот со цело срце им дава поддршка на македонските кошаркари!

Loading...

На вчерашниот пријателски кошаркарски натпревар помеѓу Македонија и Литванија, победи репрезентацијата на Литванија со 62:50. Вчерашниот натпревар беше јубилејен за македонската кошаркарска репрезентација која ги прослави 20-те години од првиот натпревар на националниот тим.
Македонија почна одлично на почетокот, но сепак крајот не беше толку сјаен за репрезентацијата и за Македонецот. Но, дека Македонецот секогаш од срце го поддржува македонскиот кошаркарски тим покажува и оваа фотографија. 
На трибините во спортската сала „Борис Трајковски“ македонско девојче се моли за победа на Македонија. 
Во еден момент фоторепортерите ја направиле оваа фотографија која покажува како треба да се поддржува еден Македонец.  Вчерашниот натпревар беше јубилејен за македонската кошаркарска репрезентација која ги прослави 20-те години од првиот натпревар на националниот ти

loading...
Loading...