Фото: Еве како модерно да уредите стан од 40 квадратни метри!

Loading...

Овој мал стан во Будимпешта е со површина од само 40 квадратни метри. Иако тоа не е голем простор за уредување, дизајнерите од  „Suto In

loading...
Loading...