Фото: Еве како се дава бакшиш!

Дали и вие некогаш знаете да се опуштите и да оставите бакшиш?
Бакшишот е знак за несебичност. Но, кога веќе нема место во градникот, ќе се сложите дека и  обетката е добро место за тоа.
Каде вие најчесто оставате бакшиш?
Дали и вие некогаш знаете да се опуштите и да оставите бакшиш?
Бакшишот е знак за

Пронајдете не на следниве мрежи: