Фото: Еве како се забавуваат Катарина и Тамара на Хвар!

Loading...

Катарина Ивановска и Тамара Тодевска лудуваат во Хрватска!Македонската манекенка со светска слава, Катарина Ивановска и пејачката Тамара Тодевска решија годишниот одмор да го поминат заедно во Хрватска.
Дцете девојки се забавуваат навечер, а преку ден уживаат во убавините на Јадранот.
Дека си поминуваат одлично покажуваат и фотографиите кои Тамара скоро секој ден ги објавува на нејзиниот профил на Инстаграм.
Погледнете како се забавуваат на ТЗМ.МКМакедонската манекенка со светска слава, Катарина Ивановска и пејачката Тамара Тодевска решија годишн

loading...
Loading...