Фото: Еве како Скопјани го искористија убавиот сончев ден во Градскиот парк!

Loading...

Скопјани го искористија убавото сонце и го посетија Градскиот парк.
Голем број од нив уживаа во сончевото попладне пиејќи кафе на тревата и

loading...
Loading...