Фото: Еве како вози овој скопски фраер по кружен тек!

Низ Скопје сеуште постојат возачи кои очајно незнаат како се вози по кружен тек и дефинитивно треба веднаш да им се одземе возачката. 
Па, што ќе кажете за овој „талентиран“ скопски фраер?!  
Фото. Засе
 Низ Скопје сеуште постојат возачи кои очајно незнаат како се вози по кружен тек и дефинитивно треба веднаш да им се од

Пронајдете не на следниве мрежи: