Фото: Еве какви нелуѓе живеат во Скопје!

Фотографијата си зборува сама за себе…На фотографијата се гледа како овие автомобилите го попречуваат патот за инвалидските колички. 
Додека луѓето во инвалидски колички мака мачат како да ги поминат препреките во животот од друга страна некој прави се тие препреки да ги направи невозможни за поминување.
Типичен пример на узурпација на местата каде што не е дозволено паркирање.
Е и вакви нелуѓе живеат во нашиот главен град. 
Фото. skopjeinfo.mkНа фотографијата се гледа како овие автомобилите го попречуваат патот за инвалидските колички. 
Додека луѓето во инвалидски колички ма

Пронајдете не на следниве мрежи: