Фото: Еве што доби Наташа Беквалац за 8-ми март!

Loading...

Беквалац покажа што добила за 8-ми март.Беквалац на својот Фејсбук профил објави фотографија со која нејзината ќерка и го честиташе денот на жената 8-ми Март. Пејачката под сликата напиша дека ништо не ја прави посреќна од подарокот на нејзината ќерка.Беквалац на својот Фејсбук профил објави фотографија со која нејзината ќерка и го честиташе денот на жената 8-ми Март. Пејачката под сликата напиша

loading...
Loading...