Фото: Еве што му одговори Карло Бос на Алекс „Ружни“

Еве што му пиша Карло Бос на Алекс „Ружни“.
 Откако Алекс Ружин преку Фејсбук го нападна Карло Бос ( може да погледнете на следниот ЛИНК), Карло веднаш му одговори, па тој му порача „Одговор до тој некој си Алекс Ружни: размазени синови на пропаднати политичари уопште не ми се конкуренција“
Во продолжение погледнете ја фотографијата.
 Откако Алекс Ружин преку Фејсбук го нападна Карло Бос ( може да погледнете на следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: