Фото: Еве што се случуваше за време на Оскарите…

Loading...

Церемонијата на доделување Оскари вообичаено се смета за досадна и монотона.
Овој пат Елен Деџенерис се погрижи да биде спонтано и духовито

loading...
Loading...