ФОТО: Еве уште докази дека интернетот без русите би бил жива досада

Loading...

Русија е преактуелна овој период, еве уште кои вести не стигнавме да ви ги објавиме, а се однесуваат на рускиот народ. Проследете ги фотографиите..

loading...
Loading...