Фото: Еве во кои ситуации не е добро да си висок човек!

Понекогаш сите сакаме да сме високи, но постојат ситуации каде тоа и не е така добро. 
Било кога влегуваме во помал автомообил, запозн

Пронајдете не на следниве мрежи: