Фото: Еве за што уште го користат скопјани пајтонот во центарот на градот

Loading...

Пајтонот во центарот на Скопје кој е повеќе користен од туристите за панормаски поглед на центарот, овој пат е искористен и за доста оргинална цел.

loading...
Loading...