Фото: Еве зошто странците ја сакаат нашата земја!

Loading...

Во Македонија бројката на туристи од година на година се зголемува. Се прашувате ли зошто?The World Economic Forum изработи листа на најбезбедни и најевтини земји во светот и погодете која земја е прва на листата од 15 рангирани земји кои се најевтини во светот. 
Нашата земја е таа која се најде на врвот на листата на најевтини земји во светот. Поради ова и многу повеќе таа е привлечна дестинација за странците и од месец на месец нивниот број се зголемува. 
Заедно со Македонија, од балканските земји на оваа листа се најдоа Црна Гора и БиХ. Останатите најевтини земји во светот може да ги видите од табелата. 

 
The World Economic Forum изработи листа на најбезбедни и најевтини земји во светот и погодете која земја е прва на листата од 15 рангирани земји ко

loading...
Loading...