Фото: Фифи и Боки 13 заедно?

Loading...

Најконтроверзните личности на нашата македонска естрада, позираа заедно.Според тоа што го кажува Боки,  Фифи не го познава лично, и дека навистина се зачудил кога го застанал во „Сити мол“  велејќи му дека сака да се слика со кралот.
Конечно сликата е на виделина. Мораме да признаеме дека вака заедно се навистина една интересна коммбинација.Според тоа што го кажува Боки,  Фифи не го познава лично, и дека навистина се зачудил кога го застанал во „Сити мол“  велејќи

loading...
Loading...