Фото: Филип го сликал задникот на Станија во танга

„Само мое“, напишал Филип Панајотовиќ на Твитер, покрај фотографијата од задникот на Станија во мали гаќички!„Само мое“, напишал Филип Панајотовиќ на Твитер, покрај фотографијата од задникот на Станија во мали гаќички!
Филип Панајотовиќ на Фарма покажа дека ја сака својата девојка Станија Добројевиќ, но и дека умеее да биде љубоморен и посесивен.
Дека се случува нешто слично и после Фарма, докажува фотографијата која Филип ја прикачи на својот Твитер профил…
Повеќе на ТЗМ.МК„Само мое“, напишал Филип Панајотовиќ на Твитер, покрај фотографијата од

Пронајдете не на следниве мрежи: