Фото: Филип Миркуловски се пошегува на своја сметка!

Loading...

Миркуловски реши да се насмее на своја сметка!Миркуловски редовно објавува фотографии на социјалните мрежи.
Недоамна објави една интересна фотографија под која напиша: 
Пρочитале моите дома деκа сум “злато вρеден” и веднаш на вага ме ставија .
Погледнете!
 

Post by Филип Миркуловски.
Миркуловски редовно објавува фотографии на социјалните мрежи.
Недоамна објави едн

loading...
Loading...