Фото: Филип Петровски со порака за Соросоидите

После хаосот кој го направија хулиганите на Заев низ центарот на Скопје Петровски им предложи уште некои места кои можат да ги обојат, таму каде што отпуија и уништија човечки судбини.Директорот на Државен архив, Филип Петровски со порака за Соросоидите. После хаосот кој го направија хулиганите на Заев низ центарот на Скопје, Петровски им предложи уште неколку места кои можат да ги обојат, таму каде што отпуштаа и уништуваа човечки судбини.
Откако вчера директорот на државен архив, Филип Петровски порача дека нема да помине стратегијата за државен удар потпомогната од неговите странски спонзори, како и тоа да ги тргнат рацете од спомениците, денеска тој излезе со нова порака до Соросоидите.
Директорот на Државен архив, Филип Петровски со порака за Соросоидите. После хаосот кој го направија хулиганите на Заев низ центарот на Скопје, Пет

Пронајдете не на следниве мрежи: