Фото: Фонтаните во Скопје станаа школи за пливање

Не дека пред да се изградат новите фонтани, немаше авантуристи кои се капеа по фонтани. Сведоци сме дека во минатото во некои од фонтаните кои ги нема повеќе во Скопје можеа да се видат дечиња и по некој возрасен како се разладуваат за време на летниот период.
Притоа, на оваа фотографија може да забележите како две дечиња се капат во новата фонтана во Скопје.
Со сета почит кон сите, но воопшто не е коректно да се оставаат луѓето да ги користат фонтаните во Скопје за капење. Сепак, нивната намена не е да се користат како школи за пливање, туку за разубавување на нашиот град.
Да го разубавуваат градот првенствено за нас, а потоа и за сите туристи кои се решиле да посветат дел од своето време разгледувајќи го Скопје.
Се надеваме се сложувате со нас…
Не дека пред да се изградат новите фонтани, немаше авантуристи кои се капеа по фонтани. Сведоци сме дека во минатото в

Пронајдете не на следниве мрежи: