Фото: Фотографиите од пред неколку години ја издаваат: Дали убавината на Станија е вистинска?

Тоа што Станија го прави на Фарма е „веќе видено“. Постојано се разговара за нејзините облини, што  всушност се лажни. Го заведе манекенот Филип, „трн во око“ е на  сите жени во шоуто. А за многумина е фаворит во шоуто, бидејќи како што велат очкуваат да победи оној фармер што најмалку работи.
Нејзината убавина не е за потценување, но…
Дали се сеќавате како изгледаше во реалното шоу Сурвајвер? Таму беше многу послободна, со оглед на условите во кои се одвиваше шоуто, шминката не и беше достапна. Оваа фотографија покажува- дека не е се онака како што изгледа. Па погледнете и сами заклучете дали нејзината убавина е вистинска или лажна?

 Тоа што Станија го прави на Фарма е „веќе видено“. Постојано се разговара за нејзините облини, што  в

Пронајдете не на следниве мрежи: