Фото: Фотошоп дефинитивно не е за девојки!

Фотошоп дефинитивно не е за некои девојки.Досега се изнагледавме смешни фотографии. Фотошоп е навистина добра алатка но, за оние кои знаат да ја користат.
Ова не е ни прва а ни последна фотошоп грешка. Оваа девојка не обратила внимание на ситните детали. Но, без грижа навистина изгледа фантастично.
Кој во денешно време ги гледа деталите, покрај тие гради…Досега се изнагледавме смешни фотографии. Фотошоп е навистина добра алатка но, за оние кои знаат да ја користат.

Пронајдете не на следниве мрежи: