Фото: Фудбалерите на Уругвај славеле со проститутки и алкохол

 
Рамон Аријас и Матијас ја прославиле победата со проститутки, оргии и алкохол во хотелот. Тие ја славеле победата на Дефенсор Спорти

Пронајдете не на следниве мрежи: