Фото: Фудбалерот го покажа своето совршено тело во Охрид

Македонскиот фудбалски репрезентативец Влатко Гроздановски деновиве се сонча на плажите во Охрид. Македонскиот фудбалски репрезентативец Влатко Гроздановски деновиве се сонча на плажите во Охрид.
Гроздановски неодамна се врати од Кина каде игра за тамошен прволигашки клуб.
Повеќе на ТЗМ.МКМакедонскиот фудбалски репрезентативец Влатко Гроздановски деновиве се сонча на плажите во Охрид.
Гроздановски неодамна се врати од Кина ка

Пронајдете не на следниве мрежи: