Фото: Гаќичките ги заборавила дома

Loading...

Гвинет Палтроу, која е прогласена за најубава жена во светот, на премиерата на третото продолжение на   во Лос Анџелес, се појавила во полипроѕирен фустан под кој не носела долна облека.
Таа очигледно сакала да докаже дека има причина поради која е прогласена за најубава жена во светот.
Па изгеда ова е нејзиното најдобро и најхрабро издание досега. Па овој фустан ја истакна нејзината линија со која може да се пофали дури и во 41 година.
Погледнете.
Гвинет Палтроу, која е прогласена за најубава жена во светот, на премиерата на третото продолжение на   во Л

loading...