Фото: Ги покажа ЗАДНИКОТ И БРАДАВИЦАТА: Маца Дискреција „опали“ со селфи од солариум!

И понатака успева да го задржи вниманието на јавноста.Старлета Сенада Нуркич стана позната по прекарот Маца Дискреција во реалното шоу „Парови“ каде често знаеше да се соблече.
Кога го напушти реалното шоу, Маца продолжи во тој фазон, па секојдневно на Фејсбук објавуваат провокативни фотографии.
Најновата фотографија е од солариум, каде старлетата е сосема гола и недискретна.
Фотографијата погледнете ја на следната страна.

Старлета Сенада Нуркич стана позната по прекарот Маца Дискреција во реалното шоу „Парови“ каде често знаеше да се соблече.

Loading...