Фото: Гледаме и едноставно не можеме да поверуваме!

Loading...

Ова се гледа само еднаш во животот! Фотографиите доаѓаат од Русија…
Тоа што може да го видиме денес-се ретки и несекојдневни глетки…

loading...
Loading...