Фото: Глуми родител на родителска за поволна цена!

Loading...

Верувале или не, огласот кој ќе го прочитате навистина постои. Овој оглас е закачен на бандерите во Босна и Херцеговина, а целата приказна започнува од училиштето Цазин, откако ученик испратил лажен родител на ридотелска, бидејќи имал слаби оценки и се плашел неговите вистински родители да не дознаат. 
Лажниот родител навистина знае како да заработи…Овој оглас е закачен на бандерите во Босна и Херцеговина, а целата приказна започнува од училиштето Цазин, откако ученик испратил лажен родител на

loading...
Loading...