Фото: Го истетовирал Јап Хајнкес на ногата

Голем фан на екипата на Баерн од Минхен се одлучил на ваков чекор, смислата е сосема јасна, да на некој начин му се одолжи на „херојот“ кој веќе изминатата сезона му ги донесе сите титули на овој тим, ама баш сите што беа можни да се освојат, РЕСПЕКТ!
Фото: BildГолем фан на екипата на Баерн од Минхен се одлучил на ваков чекор, смислата е сосема јасна, да на некој начин му се од

Пронајдете не на следниве мрежи: