ФОТО: Го натерав маж ми да се сексаме секој ден во годината. Еве што се случи!

Loading...

Британи Гибонс, откако родила три деца ја зафатило чувство на несигурност и незадоволство од тоа како изгледа, што ѝ ја нарушило самодовербата, па си препишала необична терапија.Иницијална каписла била изјавата на сопругот дека со години не ја видел гола. Се замислувала како грозна во кревет, па постојано смислувала изговори за да нема секс.
Затоа си дала задача да има секс секој ден преку цела година за да го обнови сексуалниот живот.
-За мене цела година секс значи запирање на негативното размислување за своето тело кога сум гола. Со време, наместо обврска, сексот станува очекуван дел од денот, објаснува таа.

 
Every summer it's a different body. Sometimes it's up. Sometimes it's down. But it's always curvy, worthy and mine. (Bikini: @swimsuitsforall ) #myswimbody
A photo posted by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on Aug 17, 2016 at 11:39am PDT

-Не е битен односот, туку што се случува околу него. На крај, можам да бидам гола покрај мажот, да разговараме без срам. Тој тоа го заслужува, двајцата го заслужуваме, вели таа за британскиот Дејли меил.
Ако нејзе ѝ помогнало, можеби сега истата терапија ќе помогне и на други жени со сличен проблем како нејзиниот.

 
He was gone for a week. And every time he leaves, he spends the day before mowing the lawn, trimming the weeds, replacing light bulbs and checking the oil in my car. He goes through these motions every single time; in the winter he shovels the walks, in the fall he rakes the leaves and cleans the gutters. He does it in case something happens and he doesn't come back and he wants to know he took care of us as much as he could before he left. And I wanted to tell you all this last week, as I packed his bag and watched him cut grass from our bedroom window with tears in my eyes, but I'm superstitious. But, now he's home. And now you know. #betterthanflowers
A photo posted by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on Aug 25, 2016 at 5:37pm PDT

Иницијална каписла била изјавата на сопругот дека со години не ја видел гола. Се замислувала како грозна во кревет, па постојано смислувала изговор

loading...