Фото: Го препознавате ли? Ова преубаво момче е син на наша позната пејачка!

Loading...

Можете ли да погодите за кого станува збор?Ова преубаво момче е доказ дека крушата под круша паѓа. Тој има 12 години и неодоливо личи на својата мајка, уште од сега лесно е да се забележи дека кога ќе порасне ќе биде голем заводник.
Ајде да ви помогнеме…Се вика Лазар и е син на наша позната пејачка!
Можете ли да погодите за кого станува збор?

Лазар е син на нашата позната пејачка Дани Димитровска, од нејзиниот прв брак.
 Ова преубаво момче е доказ дека крушата под круша паѓа. Тој има 12 години и неодоливо личи на својата мајка, уште од сега лесно е да се забележи де

loading...
Loading...