Фото: „Го сакаме Кико осум пати“- креативна шега на сметка на пејачот кој ја насмеа Македонија

Loading...

Неколкумина млади креативци решиле да се пошегуваат на креативен начин повторно на сметка на младиот пејач Кико.Шегите на сметка на Кико не престануваат. Неколкумина момци на креативен начин успеаа да ја насмеат публиката на социјалните мрежи, покажувајќи колку пати го сакаат нашиот македонски пејач.
„Го сакаме Кико 8 пати“ е слоганот на маичките кои ги носат овие млади.Шегите на сметка на Кико не престануваат. Неколкумина момци на креативен начин успеаа да ја насмеат публиката на социјалните мрежи, покажувајќи кол

loading...
Loading...