Фото: Гоца Тржан се допира на интимни места за време на настап

Loading...

Сите кои уживаа во настапот на Гоца Тржан (38) во Ниш пред 5 ноќи, останаа без текст кога српската пејачка почна да се допира за меѓуножјето. Публиката остана збунета кога Гоца се зграби за интимните делови и почна да ги влече своите пантолони. Тие не беа свесни дали е тоа дел од кореографијата или пак гаќичките и се вовлекле на место каде не треба, па немала многу избор освен да ги извлече. „Морам да признаам дека сите беа во шок. Гоца цело време енергично танцуваше и тогаш, во еден момент, почна да танцува со раката меѓу нозете. Некои луѓе и ракоплескаа, додека други беа згрозени.“ – кажа еден од обожавателите на српската фолкерка.
Извор: alo.rsСите кои уживаа во настапот на Гоца Тржан (38) во Ниш пред 5 ноќи, останаа без текст кога српската пејачка почна да се

loading...