Фото: Голема маса Македонци се собраа на протест за Букурешкиот договор во Австралија

Loading...

Голема маса на Македонци се собраа во Австралија за да го искажат својот револт од Букурешкиот договор со кој пред 100 години беа поделени делови о

loading...
Loading...