Фото: Голема урбана љубов во Скопје

Loading...

Голема урбана љубов во Скопје!Прекрасна фотографија која е направена во Градскиот Парк во Скопје. Според фотографијата можеме да заклучиме дека станува збор за една голена урбана љубов во Скопје, пренесува Скопјеинфо.
Фото: Ѕ.ПлавевскиПрекрасна фотографија која е направена во Градскиот Парк во Скопје. Според фотографијата можеме да заклучиме дека станува збор за една голена урбан

loading...
Loading...