Фото: Голите гради на Сораја во преден план дури и на вежбање

Loading...

Надарената старлета Сораја, на фејсбук објави слика од своите големи гради одвај собрани во дуксер со анимал принт.
Под самата фотографија, таа напиша: „Тренингот е најдобар пред.. пред излегување!“
Па погледнете како изгледа една од најпосакуваните жени на балканот по напоред тренинг!Надарената старлета Сораја, на фејсбук објави слика од своите големи гради одвај собрани во дуксер со анимал принт.

loading...