Фото: Горан Пандев со синот Филипо на фризер!

Loading...

Горан Пандев со синот Филипо на фризерМакедонската интернационална фудбалска ѕвезда Горан Пандев со синот Филипо, заедно на стрижење во еден фризерски салон во Наполи, Италија.
Извор: StrumicanetМакедонската интернационална фудбалска ѕвезда Горан Пандев со синот Филипо, заедно на стрижење во еден фризерски салон во Наполи, Италија.

loading...
Loading...