Фото: Грците не нарекоа Македонија!

Loading...

На еден од познатите грчки острови Скијатос, наместо ФИРОМ, Грците не нарекоа Македонија. Фотографијата која ја објави Курир, покажува дека не секаде низ Грција Македонија е ФИРОМ. 
Вечерва во 19 часот, Македонија ќе игра фудбал со Велс, а и на грчкиот остров Скијатос ќе се гледа по кафулињата. По тој повод на најавната табла наместо ФИРОМ сме напишани Македонија.  
 
 Фотографијата која ја објави Курир, покажува дека не секаде низ Грција Македонија е ФИРОМ. 
Вечерва во 19 часот, Македонија ќе игра фу

loading...
Loading...