Фото: Грците полудеа-Му се закануваат на Ден Браун зошто напишал Македонија!

Ден Браун на својата официјална фејсбук-страница ја објави корицата од изданието на македонската издавачка куќа Култура на неговиот роман „Инферно“.Браун само напиша една реченица употребувајќи ги зборовите „македонско издание“.
Ова ги спобудале грците кои потрчаа да коментираат како Македонија не постои а дури и му се закануваат – еден коментар вели
Внимавај, може да имаш проблеми!
Се разбира, и Македонците не останаа покуси па им вратија на дрските коментари.
Погледнете на следната страна…

Извор: mkd-news.comБраун само напиша една реченица употребувајќи ги зборовите „македонско издание“.
Ова ги спобудале грците кои потрчаа да коменти

Пронајдете не на следниве мрежи: