Фото: Хелена Роза позира во проѕирна маичка за календарот на „Свет“

Loading...

Хелена Роза во провокативно издание, овојпат за календарот на познатото списание „Свет“.Како и секогаш, таа зрачи со својот сексипил  заводливост…
Погледнете како изгледа на календарот на „Свет“ за  2014 година…

Како и секогаш, таа зрачи со својот сексипил  заводливост…
Погледнете како изгледа на календарот на „Свет“ за  2014

loading...
Loading...