ФОТО ХИТ НА ТВИТЕР И ФЕЈСБУК: Овие двајца денеска сите ги споделуваат по социјалните мрежи! Погледнете зошто…

Многу луѓе се во неверување дека постои нешто вакво и дека има мажи кои на себе можат да го облечат ова!Модата ги поместува границите, но фотографијата на денот која се споделува по социјалните мрежи покажува двајца мажи кои носат чудни гаќички за капење.
Голем дел од коментарите се однесуваат за тоа дека тие можат да бидат и нови „носилки за банани“, како што е и наречен овој костим за капење.
Погледнете на наредната страна…

 
Како ви се чини оваа нова мода?
Модата ги поместува границите, но фотографијата на денот која се споделува по социјалните мрежи покажува двајца мажи кои носат чудни гаќички за кап

Пронајдете не на следниве мрежи: