Фото: Хорор фотографии од настраданите во потонатиот брод во Италија!

Loading...

Африканските имигранти кои успеале да ја преживеат хаваријата со преполниот брод кај италијанскиот остров Лампедус, пренесуваат страшни сведоштва з

loading...
Loading...