Фото: Хорор во дежурната служба во Градската болница 8-ми Септември во Скопје

Loading...

Анонимен читател до редакцијата на порталот ЗаСе испратил фотографии од Грсдската болница 8-ми септември во Скопје.
-Да му е страв на човек

loading...
Loading...