Фото: Хурем се враќа во нормала – Еве како таа ја забавува својата ќерка

Loading...

„Ова е најголема љубов. Го молам Бог да ги заштити сите бебиња и нивните мајки“, напишала Мерием како опис на фотографијата.Актерката Мерием Узерли, во јавноста позната како Хурем од серијата “Величествениот“ на својата Фејсбук страна споделила фотографија како си игра со својата ќерка Лара.
„Весел ден. Ова е најголема љубов. Го молам Бог да ги заштити сите бебиња и нивните мајки“ напишала Мерием.
Мерием позади себе има напорен период од животот. Таа имаше тешки моменти и во кариерата, но и во приватниот живот.
Се обиде да се самоубие, па се врати во Германија за да се лечи од депресија, за потоа да дознае дека е бремена. Врвот на нејзината приказна е кога ја остави нејзиниот свршеник.
Но според фотографијата, можеме да заклучиме дека Мерием со помош на својата ќерка Лара се враќа повторно во нормала.Актерката Мерием Узерли, во јавноста позната како Хурем од серијата “Величествениот“ на својата Фејсбук страна споделила фотографија ка

loading...
Loading...