Фото: И Јелена Карлеуша на прошетка за Ѓинѓиќ

Loading...

Јелена Карлеуша по повод десетгодишнината од смртта на премиерот Зоран Ѓинѓиќ напиша статус и постави слика од прошетката.
Покрај сликата таа напишала : „ Одам! За Ѓинѓиќ! Голем во својот живот уште поголем после својата смрт!  Не го убија, живее во сите нас, а нас сите не можат да не убијат! “
Јелена Карлеуша по повод десетгодишнината од смртта на премиерот Зоран Ѓинѓиќ напиша статус и постави слика од прошетк

loading...
Loading...