Фото: И мајките добиваат на спортска

Ливче од обложувалница на кое има добивка од 75000 денари направена со 50 денари уплата објави порталот Пресс 24.
Ливчето е испратено од нивни читател, и можеби немаше да биде ништо чудно да не кажел дека ливчето го составила неговата мајка.
Кој не би посакал ваква мајка 🙂

 
Фото: Прес24Ливче од обложувалница на кое има добивка од 75000 денари направена со 50 денари уплата објави порталот Пресс 24.

Пронајдете не на следниве мрежи: