Фото: И Македонија доби своја Хурем Султан

Loading...

Кристина Китановска од Тетово, студентка по медицина е македонската Хурем на годината, под организација на Канал 5 ТВ и неизбежниот Драган Вучиќ. За победничката организаторот обезбеди мини музички ситем!
Фото: zase.mk
 Кристина Китановска од Тетово, студентка по медицина е македонската Хурем на годината, под организација на Канал

loading...
Loading...