ФОТО: И покрај неговиот инвалидитет, ова момче е вистински уметник!

Loading...

Мариуз Кеџиерски е роден со нецелосно развиени раце. Но, тој сепак успеал да го оствари својот сон и да стане уметник. Тешко е да се верува дека не

loading...
Loading...