Фото: И Шеќеринска знаела да биде вицкаста на Фејсбук

Loading...

Откако на прес конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ по повод изборот на новите лидери на СДСМ, Бичиклиски изјави дека ништо ново нема во опозициската партија и дека се тоа се стари кадри, Шеќеринска ја покажа својата „вицкаста“ страна па му врати на Бичиклиски со статус на својот Фејсбук профил. 
„Брејкинг њуз! Петгодишниот А.А избран за потпретседател на СДСМ! Бичиклиски: “Ништо ново од СДСМ! Тоа момче во континуитет е забележано како минува покрај штабот на СДСМ, одејќи кон градинка.
Плус, основано се сомневаме дека неговата тетка од втора братучедка често гласала за истата партија! Стварно сме разочарани!”

 
Извор.mks-news.comОткако на прес конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ по повод изборот на новите лидери на СДСМ, Бичиклиски изјави дека ништо но

loading...
Loading...