Фото: И Србите не нарекоа F.Y.R.O.M !

На официјалната Фејсбук страна на ФИБА, Србите изненадија со критики кон македонските коментари и рекации. Да биде ситуацијата уште почудна, не нарекоа и F.Y.R.O.M
Погледнете ги коментарите на фотографијата.На официјалната Фејсбук страна на ФИБА, Србите изненадија со критики кон македонските коментари и рекации. Да биде ситуацијата уште почудна, не нарСрбите изненадија со своите коментари.

Пронајдете не на следниве мрежи: